Ove André Remme

Ove Andre er en anerkjent ekspert innen rusbehandling og forebygging, med en imponerende kombinasjon av personlig erfaring og profesjonell ekspertise. Med 20 år som rusfri og en solid bakgrunn som utdannet rusterapeut, har han tilegnet seg 16 års verdifull erfaring i arbeidet mot rusproblemer, både i bedriftsmiljøer og blant enkeltpersoner. Hans unike perspektiv er også formet av tidligere roller som fisker og fabrikkformann, noe som har beriket hans forståelse for ulike arbeidsmiljøer.

Som gründer bak nettstedene www.terapivakten.no ogwww.terapivakten-kurs.no, har Ove Andre vist et brennende engasjement for å tilby tilgjengelig støtte og opplæring. Han har en lang historikk med å lede opplæringskurs og holde inspirerende foredrag, med et spesielt fokus på sikkerhet og rusforebygging.  

Gjennom sitt arbeid har han påvirket et bredt spekter av individer, fra ansatte og ledere til rusavhengige og deres pårørende. Hans dype forståelse for rusproblematikk, kombinert med en genuin omsorg for mennesker, gjør ham til en uvurderlig ressurs i kampen mot rus.  

Ove Andres engasjement og ekspertise har gjort ham til en ettertraktet kilde for media, inkludert opptredener på TV2 og hos andre store mediehus.

Hans livslange dedikasjon til rusbehandling og forebygging er drevet av både personlige og profesjonelle erfaringer. Ove Andre er ikke bare en stemme for håp og forandring, men også en inspirerende foredragsholder for enhver konferanse. Hans bidrag til feltet er et vitnesbyrd om hans lidenskap og urokkelige engasjement for å gjøre en forskjell.

Foredrag Ove André er med i:
Tid og Sted
Tittel og foredragsholder
Ingen kommende foredrag
Se flere foredrag her.